Waar zitten wij        Contact    

 HOOFDMENU
    Home                      
    Geschiedenis        
    Onze winkel          
    Openingstijden     
    Aanbiedingen        
    Bestellijst                
    Nieuwsbrief           
    Recepten               
  

Geschiedenis

Het is direct na de oorlog als opa Jac Delissen besluit om een eigen zaak te beginnen. Na jarenlang als bakker in loondienst te zijn geweest zette hij zijn zinnen op een eigen bedrijf. Opa Delissen werkte eerst als parlevinker aan de sluis in Heel. Hij verzorgde hij de verkoop van kranten, groente, fruit en levensmiddelen.
In 1947 werd de uiteindelijke knoop doorgehakt en schreef Opa Delissen zich in bij de kamer van koophandel in Roermond. Één jaar later trouwde hij met Maria Vossen en werd het tijd om verder te kijken.

De eerste winkel werd omstreeks 1950 geopend aan de Abelenstraat 1, een kleine groentewinkel. ¨Dat was een goede zet¨ , vertelt huidig eigenaar Hans Delissen (kleinzoon).

Image


In 1961 werd het "oude" pand vervangen en het huidige gebouwd. In 1974 werd de zaak overgedaan aan zoon Jan Delissen en diens vrouw Leny, met z´n twee├źn werd de zaak verder uitgebouwd en werd naast het leveren aan consumenten ook geleverd aan horeca en instellingen.

Huidig eigenaar Hans Delissen kwam in zaak toen opa Delissen in 1994 kwam te overlijden. Anno 2010 is er weer een nieuw hoofdstuk toegevoegd aan de geschiedenis van Delissen groente en fruit en is een totale vernieuwing van de winkel een feit. In de "nieuwe" winkel staat uiteraard vers en kwaliteit op de eerste plaats. Verder is deze een stuk overzichtelijker en kan men er terecht voor allerlei verschillende groenten, fruit, aardappelen, kaas (vers van het mes), verse vleeswaren, eigengemaakte ambachtelijke soepen, stampotten en salades. Het assortiment is dus flink uitgebreid.

Des te meer één reden om een bezoek te brengen aan de nieuwe winkel die gevestigd is aan de Abelenstraat 1 in Beegden en te bereiken onder telefoonnummer 0475-571325.

"Bij deze bent u van harte uitgenodigd" , besluit Hans.
- Created and Designed by JOSICT