Waar zitten wij        Contact    

 HOOFDMENU
    Home                      
    Geschiedenis        
    Onze winkel          
    Openingstijden     
    Aanbiedingen        
    Bestellijst                
    Nieuwsbrief           
    Recepten               
  

Witlof met ham en kaas (voor 4 personen)

Benodigdheden :

- 4 stronken witlof
- 8 plakken voorgesneden kaas (belegen)
- plakken schouderham
- ei
- paneermeel

Bereidingswijze :

Witlofstronken in tweeen snijden,
harde kern eruithalen en even voor koken
ei klutsen
paneermeel in een schaal doen

Witlof afgieten en af laten koelen
over voorverwarmen op 225 gr c
elke halve witlofstronk omwikkelen met een plak kaas ern vervolgens met een plak ham
hierna de witlof rolletjes door de ei halen en daarna door de paneer meel
vervolgens in een overschaal leggen
allen naast elkaar
gedurende +/- 20 min afbakken in een voorverwarmde oven

Serveertips :
Hamlapje en gekookte aardappelen
of maar net waar je trek in hebt


Terug naar de recepten index pagina











- Created and Designed by JOSICT